REISBEGELEIDERS

Met enige regelmaat worden een van onze honden of katten geadopteerd door iemand uit Nederland. Soms is die persoon zelf op het eiland, maar kan het dier niet op korte termijn mee terug reizen in verband met inentingen en/of papierwerk. Maar ook komt het voor dat iemand vanuit Nederland een dier adopteert. Voor deze situaties zoeken wij enthousiaste reisbegeleiders.

Meest gestelde vragen

Als reisbegeleider vlieg je sowieso al van Bonaire naar Nederland en vind je het niet erg om een hond of kat mee te nemen. Wij zorgen dat het dier hier op tijd, goed verzorgd en met alle nodige papieren op het vliegveld is. Het dier wordt dan op naam van de reisbegeleider ingecheckt bij de vliegmaatschappij. Op Schiphol haalt de begeleider het dier vervolgens op bij een apart loket en neemt het mee door de douane. Vervolgens zal zijn/haar nieuwe eigenaar op hem/haar staan wachten om de hond of kat mee naar huis te nemen.

Goed om te weten: Voor de begeleider zijn hier natuurlijk geen kosten aan verbonden!

Ben je op Bonaire, of ga je binnenkort naar Bonaire, en vlieg je sowieso met TUI van Bonaire naar Nederland? Lijkt het je leuk om reisbegeleider te zijn?

Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een kennismaking op ons adres;
Flor Di Cuba 40
Kralendijk, Bonaire
Caribisch Nederland

© 2022 F.K.K. Animal Rescue  |  Website gemaakt door Mayn Branding