Meteen naar de inhoud

Steun ons

Als vrijwilliger

Werken als vrijwilliger bij F.K.K. Animal Rescue is leuk, leerzaam en vooral zinvol! 24 uur per dag komen er meldingen binnen over hulpbehoevende dieren. Onze dierenambulances rijden dagelijks naar deze dieren toe om de juiste hulp te bieden. Er is altijd wat te doen en daarom kunnen we vrijwilligers goed gebruiken!

Wat doe je als vrijwilliger?
Als vrijwilliger bij F.K.K. Animal Rescue zorg je dat het terrein en de kennels schoon zijn, de voer- en drinkbakken gevuld zijn en ieder beestje zoveel mogelijk liefde krijgt.

Het gaat bij F.K.K. Animal Rescue vooral om de dieren;
Ga lekker met de honden knuffelen en geef ze weer vertrouwen in de mensen. Neem een hond(je) mee aan een riem en leer hem/haar hoe het is als ze aan een riem lopen. Borstel ze of geef ze eens een keer een lekkere verkoelde douchebeurt. Of ook leuk; neem af en toe een hondje mee naar zee (zodat ze daar ook een keer kunnen dartelen, springen, rennen en zwemmen; maar vooral lekker kunnen ravotten).

Kroel lekker met de katten in de kattenkennel en haal ze aan. Bostel hun vachtje en hoor overal om je heen het gespin, van tevredenheid.

Maak weer een feestje van de dieren hun leven! Dat verdienen ze allemaal bij ons, en daar kun je als vrijwilliger een hele grote rol in spelen!

Ook vrijwilliger worden?
Ga je graag met dieren om? Vind je het leuk om dieren warmte en liefde te geven, en omgekeerd te ervaren hoe mooi en puur dieren dan op jouw gaan reageren? Dan ben jij DE VRIJWILLIGER waar wij echt om zitten te springen!

Voor meer informatie; neem contact met ons op!