Ga naar de inhoud

Partner

STEUN ONS

Groot Of Klein Gebaar

Voor ons zijn sponsors van groot belang, ongeacht of ze groot of klein zijn.
Zonder hen zouden we ons werk simpelweg niet naar behoren kunnen uitvoeren!

HB Road Service Bonaire verzorgt reparaties op locatie, evenals takel- en bergingswerkzaamheden. De servicebus voert diverse taken uit, waaronder het plakken of wisselen van banden, het openen van deuren, het geven van starthulp, het verwisselen van accu’s en andere kleine reparaties. HB Road Service voert 24/7 sleep- en bergingswerkzaamheden uit met hun takelwagens. In de werkplaats worden tevens motor- en bakrevisies uitgevoerd.

Voordelig een appartement huren op Bonaire doe je bij Kas Bon Aire. Bij Kas Bon Aire heb je de mogelijkheid om verschillende appartementen te huren voor een ontspannen vakantie op Bonaire. Kas Bon Aire is een knus appartementencomplex met in totaal 6 appartementen, waarvan één voor langere termijn is verhuurd.

Kooyman is dé plek voor bouwmaterialen, ijzerwaren en woningverbetering, en fungeert als een alles-in-één winkel. Ze vernieuwen voortdurend hun assortiment en bieden meer dan 25.000 producten. Op een van de zeven locaties verspreid over Curaçao, Aruba, Bonaire, St. Maarten en Barbados vind je wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, materialen, deskundig advies of ontwerpinspiratie; van hout tot BBQ-sets, complete keukens tot lampen en verf tot ramen en deuren, Kooyman staat voor je klaar!

Krioyo Paint Bonaire is een verfwinkel die zich zowel op particulieren als bedrijven richt. Dankzij hun geavanceerde, computergestuurde mengmachines kan Krioyo verf in elke gewenste kleur produceren. Daarnaast bieden ze een uitgebreid assortiment aan schildersbenodigdheden, waaronder kwasten, schuurpapier en meer.

Het Mangrove Info Center biedt bezoekers twee ecologisch verantwoorde opties om de mangroven per kajak te ontdekken. Het centrum heeft zowel enkele als dubbele “sit-on-top” kajaks, die zelfs door beginners eenvoudig te hanteren zijn. Gasten kunnen tijdens een twee uur durende kajak tocht de mogelijkheid krijgen om te snorkelen in deze unieke omgeving, wat een werkelijk verrassende ervaring is!

Mayn Branding is een Grafisch Ontwerp Mayn Branding ontwikkelt creatieve, doordachte en herkenbare bedrijfsimago’s. Mayn Branding sluit volledig aan op de kernwaarden van de klant en realiseert voor zowel analoog als digitaal.

Op zoek naar de perfecte auto voor uw avontuur op Bonaire? Bij Pickup Huren Bonaire bieden zij u een breed scala aan kwalitatieve voertuigen. Van compacte auto’s tot luxe nieuwe pickups, hier huurt u de ideale auto oor elk avontuur.

Prins Petfoods is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1963 veel kennis en ervaring heeft opgedaan met betrekking tot de juiste voeding voor katten en honden. Bij Prins Petfoods staat altijd de liefde voor huisdieren en het welzijn van dieren centraal. Vanuit deze visie produceert Prins Petfoods hoogwaardig, volledig uitgebalanceerd kattenvoer en hondenvoer met natuurlijke ingrediënten.

Stichting DierenLot zet zich in voor het welzijn van dieren en streeft ernaar om bij te dragen aan hun verzorging. De organisatie legt de nadruk op het ondersteunen van lokale en regionale, kleine en middelgrote organisaties, aangezien zij vaak de grootste uitdagingen ervaren bij het financieren van hun werk. Dit omvat opvangcentra, dierenasiels en andere organisaties die zich inzetten voor het redden van dieren, zoals dierenambulances.

Yacht Service is gespecialiseerd in off-grid duurzame energiesystemen. Yacht Service streeft ernaar om producten, diensten en oplossingen van hoge kwaliteit aan klanten te leveren; waarbij ze samenwerken met de beste merken ter wereld.

Partner Worden

Wil je een directe impact maken op het welzijn van dieren in nood?
Wil je meehelpen bij het bieden van essentiële zorg en opvang,
maar wil je deze dieren ook een kans op een nieuw leven vol liefde en comfort geven?
Ontdek de voldoening van het sponsoren en verander levens vandaag nog!