Meteen naar de inhoud

Mijn naam is

Plaza

Ik ben geboren bij F.K.K. Animal Rescue! Mijn mama was opgehaald bij Plaza Beach Resort voor een sterilisatie, om daarna weer vrolijk terug te gaan naar haar eigen plekje bij Plaza. Maar ja; ik was al stiekumpjes, samen met nog een paar broertjes en zusjes, aanwezig in haar buik. En helemaal niemand die dat toen al wist, hihi! Inmiddels zijn wij wat zelfstandiger geworden en klaar voor onze nieuwe toekomst. Inderdaad; mama is weer terug bij Plaza Beach Resort, om te zorgen dat er niet teveel muizen gaan rondlopen. En dat kan ze goed hoor! Maar wij kunnen dat ook al een beetje, dus die lastige muisjes blijven echt wel uit onze buurt nu! Bij F.K.K. Animal Rescue hebben wij inmiddels gezien en geleerd dat mensen heel lief (kunnen) zijn.

Algemene informatie

Feitelijke informatie

Plaza adopteren?
Sorry, Plaza is niet voor adoptie! Er zijn nog genoeg andere dieren bij F.K.K. Animal Rescue die nog een gouden mandje zoeken!