Meteen naar de inhoud

Mijn naam is

Hope

Ik woon sinds februari 2016 bij F.K.K. Animal Rescue en was ook meteen de eerste serieus grote uitdaging voor hun! F.K.K. Animal Rescue heeft mij gelukkig heel goed opgevangen, nadat ik door wat minder leuke mensen met machettes was mishandeld. Ik lag werkelijk aan alle kanten open, maar voelde meteen dat ik bij F.K.K. Animal Rescue in veilige handen was. Ik heb een heel medisch traject moeten doorlopen, bij de huis-dierenarts van F.K.K. Animal Rescue; Jan Laarakker. Na heel veel foto’s, operaties, nog meer foto’s en opnieuw operaties zit ik weer heel goed in mijn vel! Mijn rechter achterpootje wil niet meer zo goed, maar dat neem ik na alles wat ik heb moeten doorstaan voor lief hoor. Ik ben inmiddels wel het levende bewijs bij F.K.K. Animal Rescue dat liefde en zorg zelfs mij er weer helemaal bovenop hebben geholpen! En daarmee ben ik ook echt wel het boegbeeld van F.K.K. Animal Rescue geworden.

Algemene informatie

Feitelijke informatie

Hope adopteren?
Sorry, Hope is niet voor adoptie! Er zijn nog genoeg andere dieren bij F.K.K. Animal Rescue die nog een gouden mandje zoeken!