Mijn naam is

Gitaar

Ik ben moederhond van de muziekpuppies; Viool, Harp en Mandoline. Na een melding ben ik door F.K.K. Animal Rescue opgehaald in de muziekwijk. Ik had een nest van 13 puppies, waarvan er al 10 zijn overleden. Mijn eigenaresse had geen geld om met mij en mijn zieke pups naar DA te gaan; ze kon niet meer voor ons zorgen. Hierdoor ben ik mager en erg angstig geworden. Ik houd er van om me terug te trekken op het terrein, van F.K.K. Animal Rescue. Ik kom heel af en toe op de porch, maar ik vind het vaak te druk. Ik loop met een voorpoot mank, doordat er een oude breuk in mijn elleboog zit, maar ik kan mezelf goed verplaatsen. Op het terrein zelf kan ik goed met de andere honden omgaan.

Algemene informatie

Feitelijke informatie

Gitaar adopteren?
Sorry, Gitaar is niet voor adoptie! Er zijn nog genoeg andere dieren bij F.K.K. Animal Rescue die nog een gouden mandje zoeken!

© 2022 F.K.K. Animal Rescue  |  Website gemaakt door Mayn Branding