Mexico

Van F.K.K. Animal Rescue

Algemene informatie

Foto’s

Over mij

“Ik ben gevonden in de wijk Mexico; vandaar mijn naam. Doordat ik ben mishandeld kan ik niet meer goed horen en zien, en ben ik hierdoor angstig geworden. Ik heb nog een lange weg te gaan. Ik ga weleens een rondje op het erf van F.K.K. Animal Rescue wandelen, en dit vind ik erg leuk.”

Mexico is helaas niet voor adoptie

We streven ernaar om zoveel mogelijk honden en katten te laten adopteren, zowel op Bonaire zelf als naar het buitenland. Helaas is dat niet voor alle dieren mogelijk, bijvoorbeeld; omdat ze te veel getraumatiseerd zijn. Deze dieren houden bij ons een liefdevolle plek om te leven!

Algemene informatie

Over mij

“Ik ben gevonden in de wijk Mexico; vandaar mijn naam. Doordat ik ben mishandeld kan ik niet meer goed horen en zien, en ben ik hierdoor angstig geworden. Ik heb nog een lange weg te gaan. Ik ga weleens een rondje op het erf van F.K.K. Animal Rescue wandelen, en dit vind ik erg leuk.”

Foto’s

Mexico is helaas niet voor adoptie

We streven ernaar om zoveel mogelijk honden en katten te laten adopteren, zowel op Bonaire zelf als naar het buitenland. Helaas is dat niet voor alle dieren mogelijk, bijvoorbeeld; omdat ze te veel getraumatiseerd zijn. Deze dieren houden bij ons een liefdevolle plek om te leven!

© 2022 F.K.K. Animal Rescue  |  Website gemaakt door Mayn Branding