Mijn naam is

Indja

Ik stond vroeger bij de vrijwilligers van F.K.K. Animal Rescue bekend als; Bijtertje, omdat ik nog weleens een hap hier en een hap daar kon geven. Ik ben zo gegroeid en bekend geraakt met menselijk contact, dat dit geschiedenis is. Ik ben een hond met veel energie en ik ben erg lief naar mensen toe. Soms heb ik nog wat moeite met andere honden, maar als ik eenmaal de hond vertrouw; ben ik een lieverd. Door veel aandacht, liefde en geduld ben ik een steeds lievere hond geworden. Ik ga graag geregeld naar het strand, en dit vind ik heerlijk!

Algemene informatie

Feitelijke informatie

Indja adopteren?
Sorry, Indja is niet voor adoptie! Er zijn nog genoeg andere dieren bij F.K.K. Animal Rescue die nog een gouden mandje zoeken!

© 2022 F.K.K. Animal Rescue  |  Website gemaakt door Mayn Branding