Coco

Ter adoptie

Algemene informatie

Foto’s

Over mij

“Van mijn eerste levens fase is niet veel bekend, maar dat die vreselijk is geweest is een ding wat zeker is. Daarom ben ik wat verlegen en vind ik bepaalde dingen erg spannend. Als ik eenmaal loskom; ben ik ontzettend vrolijk, knuffelig, geheel aanhankelijk en speels. Ik ben ontzettend lief met andere honden. Als er dus al een stabiele hond aanwezig is, waar ik me aan op kan trekken, zou dat helemaal geweldig zijn. F.K.K. Animal Rescue is voor mij opzoek naar iemand die genoeg liefde en geduld heeft en weet waar hij/zij aan begint. Ik weet zeker dat ik me dan helemaal op zal bloeien en stap bij stap meer zelfvertrouwen zal krijgen.”

Coco ter adoptie

Coco is op zoek naar een tweede kans, waarbij het belang van haar voorop staat. Alle dieren bij F.K.K. Animal Rescue zijn bij adoptie in bezit van een paspoort, gevaccineerd en gechipt.

Coco adopteren?

Ben je nieuwsgierig naar Coco geworden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een kennismaking!

Algemene informatie

Over mij

“Van mijn eerste levens fase is niet veel bekend, maar dat die vreselijk is geweest is een ding wat zeker is. Daarom ben ik wat verlegen en vind ik bepaalde dingen erg spannend. Als ik eenmaal loskom; ben ik ontzettend vrolijk, knuffelig, geheel aanhankelijk en speels. Ik ben ontzettend lief met andere honden. Als er dus al een stabiele hond aanwezig is, waar ik me aan op kan trekken, zou dat helemaal geweldig zijn. F.K.K. Animal Rescue is voor mij opzoek naar iemand die genoeg liefde en geduld heeft en weet waar hij/zij aan begint. Ik weet zeker dat ik me dan helemaal op zal bloeien en stap bij stap meer zelfvertrouwen zal krijgen.”

Foto’s

Coco ter adoptie

Coco is op zoek naar een tweede kans, waarbij het belang van haar voorop staat. Alle dieren bij F.K.K. Animal Rescue zijn bij adoptie in bezit van een paspoort, gevaccineerd en gechipt.

Coco adopteren?

Ben je nieuwsgierig naar Coco geworden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een kennismaking!

© 2022 F.K.K. Animal Rescue  |  Website gemaakt door Mayn Branding