Mijn naam is

Ceesje

Van mijn eerste levens fase is niet veel bekend, maar dat die vreselijk is geweest is een ding wat zeker is. Daarom ben ik in het begin wat verlegen en heb ik tijd nodig om te wennen aan mensen. Als ik eenmaal gewend ben; zoek ik je op voor een aai of een knuffel. Ik ben erg speels en kan goed met andere honden, maar ik heb wel nog een beetje moeite met mannen. F.K.K. Animal Rescue is voor mij opzoek naar iemand die genoeg liefde en geduld heeft en weet waar hij/zij aan begint. Ik weet zeker dat ik stap bij stap meer zelfvertrouwen zal krijgen.

Algemene informatie

Feitelijke informatie

Ceesje adopteren?
Sorry, Ceesje is niet voor adoptie! Er zijn nog genoeg andere dieren bij F.K.K. Animal Rescue die nog een gouden mandje zoeken!

© 2022 F.K.K. Animal Rescue  |  Website gemaakt door Mayn Branding