Mijn naam is

Casper

Ik ben 1 van de 3 C-pups (net als mijn zusjes CocoCeesje). Wij hebben alle drie aardig wat meegemaakt, voordat wij bij F.K.K. Animal Rescue terecht kwamen. Net als bij mijn zusjes, is het bij mij ook erg belangrijk dat je eerst vertrouwen opbouwt, en dat ik je ken. Zodra ik je ken; kom ik voor een aai of knuffel en kan ik heel enthousiast zijn, maar dit kost zeker tijd en moeite. F.K.K. Animal Rescue is voor mij opzoek naar iemand die genoeg liefde en geduld heeft en weet waar hij/zij aan begint. Ik weet zeker dat ik helemaal zal opbloeien en stap-bij-stap meer zelfvertrouwen zal krijgen.

Algemene informatie

Feitelijke informatie

Casper adopteren?
Ben je nieuwsgierig naar Casper geworden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een kennismaking!

© 2022 F.K.K. Animal Rescue  |  Website gemaakt door Mayn Branding